Dr. Oracle TerpinaC Foaming Cleanser 200 ml

24,00 

Laukiame papildymo

(1 pirkėjo atsiliepimas)

Veido prausiklis, sukurtas probleminei ir riebiai odai, kuris švelniai nuplauna visus veido nešvarumus ir sebumo perteklių. Jo pagrindinis komponentas yra iš arbatmedžio aliejaus gaunamas terpineolis, kuris turi intensyvų priešuždegiminį ir raminantį poveikį, bei padeda normalizuoti riebalinių liaukų funkcijas.

Kiekis: 200ml

Laukiame papildymo

Aprašymas

  • Švelni formulė;
  • Efektyviai pašalina nešvarumus, riebalų ir prakaito liaukų sekretus, dekoratyvinės kosmetikos likučius, negyvas odos ląsteles;
  • Mažina uždegimus ir pagreitina odos gijimo procesus;
  • Šalina niežėjimo ir deginimo pojūčius;
  • Gaivina ir sutraukia poras.
  • 4-Terpineol yra hialurono rūgšties mažojo molekulinio svorio forma, kuri prasiskverbia  giliai į epidermį , aktyviai drėkina ląsteles ir padeda išlaikyti drėgmę odoje taip pat sudaro apsauginį sluoksnį taip užkirsdama kelią drėgmės praradimui. Pasižymi ryškiu antibakteriniu ir baktericidiniu poveikiu, apsaugo nuo naujų uždegimų atsiradimo.
  • Salicilio Rūgštis – nušveičia suragėjusias ląsteles, mažina porų dydį ir post aknės žymes, puikiai valo poras, tirpdydama sebumą ir komedonus. Salicilo rūgštis pagreitina ląstelių atsinaujinimo procesą, dėl kurio oda tampa gaivesnė. Nors salicilo rūgštis pirmiausia žinoma savo keratolitinėmis savybėmis, ji padeda išvengti ir sumažinti pigmentinių dėmių bei netolygaus odos tono susidarymo.
  • Alantoinas skatina sužeistų audinių gijimą, greitą ląstelių regeneracijos procesą, mažina skausmingus pojūčius, kas yra ypač svarbu sudirgusiai odai. Taip pat prisideda prie raginio sluoksnio minkštinimo ir raginių odos ląstelių pašalinimo, užkertant kelią porų užsikimšimui ir komedonų susidarymui.
  • Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil padidina odos stangrumą, susiaurina poras. Taip pat naudojamas kaip natūralus aromatinis priedas.
  • Ficus Carica (Fig) Fruit Extract  priemonėse odos turgorui gerinti, kaip antibakterinis ir priešuždegiminis priedas kosmetikoje nuo spuogų.
  • Centella Asiatica Extract turi stiprių regeneruojančių, priešuždegiminių ir jauninamojo poveikio savybių. Skatina natūralią kolageno ir hialurono rūgšties sintezę, gerina odos elastingumą ir drėgmės lygį.

Water, Sodium Cocoyl Alaninate, Glycerin, Dipropylene Glycol, Coco-Glucoside, Acryl ates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Cocoate, Lauryl Glucoside, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Salicylic Acid, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Butylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ethylhexylglycerin, Decylene Glycol, 4-Terpineol, Panthenol, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Fructooligosaccharides, Beta-Glucan, Camellia Sinensis Leaf Extract, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Propylene Glycol, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopherol, Methyl Diisopropyl Propionamide, Disodium EDTA, Limonene, Linalool

Švelniai masažuokite reikiamą kiekį prausiklio ant sudrėkintos veido odos, po to nuplaukite šiltu vandeniu.

1 atsiliepimas apie Dr. Oracle TerpinaC Foaming Cleanser 200 ml

  1. Jurgita Peleckienė (įsigijo produktą)

    Veidas nupraustas, netempia po prausimo, bet kažko pritrūko.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

[]
Šioje svetainėje naudojami slapukai ir trečiųjų šalių paslaugos. Leisti slapukus
Go to Top