MEDI PEEL BOR-TOX PEPTIDE AMPOULE 30 ml

Original price was: 31,00 €.Current price is: 26,50 €.

Turime

Veido ampulė, praturtinta 5 rūšių peptidais bei 7 rūšių fermentuotais drėkinamaisiais ingredientais. Sudėtyje esantys ingredientai pasižymi odos senėjimą stabdančiu poveikiu – didina 3 pagrindinių odos komponentų (kolageno, elastino ir hialurono rūgšties) kiekį, kad oda taptų stangresnė.

Intensyvaus poveikio anti-age ampulė su peptidais, turi panašų poveikį kaip ir botoksas. Stangrina odą ir paryškina veido ovalą, lygina raukšles ir mažina jų gylį.

Ypač rekomenduojamas brandžiai odai.

Kiekis: 30ml

Turime

Aprašymas

Inovatyvus komponentas Volufiline 5%, veikiantis gilesniuose odos sluoksniuose be injekcijų, būtent šio komponento dėka  stimuliuojamas odos riebalinio audinio atsistatymas, dėl to didinamas odos elastingumas, stangrumas ir tonusas, oda atgauna putlumą. Penkių peptidų kompleksas didina odos elastingumą, skatina kolageno ir elastino sintezę. Suteikia matomą jauninantį efektą, ilgainiui naudojant mažėja raukšlelės, odos paviršius tampa lygesnis.

  • Volufilinas – unikalus ingredientas, gaunamas iš anemarėjos šaknies, aktyviai stabdantis vietinį riebalinio audinio  nykimą, didinant odos tankį ir elastingumą, mažina raukšles.
  • Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract – natūralios kilmės komponentas, savo savybėmis gerokai pranokstantis hialurono rūgštį. Efektyviai drėkina odą, turi senėjimą stabdančių, drėgmę sulaikančių, antioksidacinių ir antikuperozinių savybių.
  • Adenosin – padidina kolageno ir elastino gamybą, stangrina odą, minkština ją ir padeda lyginti raukšles. Taip pat adenozianas pasižymi gydomosiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Tai vienas efektyviausių ingredientų brandžios odos priežiūrai.
  • Hialurono rūgštis prasiskverbia į epidermį ir yra skirta šalinti odos sausumą, papildyti drėgme viršutinius odos sluoksnius ir apsaugoti odą nuo senėjimo.
  • Probiotikai palaiko normalią odos mikrobiomą, taip pat padeda šviesinti pigmentaciją ir lygina odos spalvą. Drėkina, mažina paraudimą, reguliuoja melanino gamybą epidermyje ir greitina regeneracijos procesus. Stiprina apsauginį odos barjerą, kuris saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio.
  • 5 rūšių peptidų kompleksas atsakingas už nuolatinę ląstelių regeneraciją ir atsinaujinimą, turi gilų anti-age poveikį, mažina raukšlių matomumą ir neleidžia susidaryti naujoms, skatina atsinaujinimo ir regeneracijos procesus, lėtina ląstelių senėjimą. Normalizuoja kolageno ir elastino gamybą.

Water, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen, Polyacrylamide, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, C13-14 Isoparaffin, Polysorbate 20, Arginine, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Lactobacillus/Wasabia Japonica Root Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Saccharomyces/Grape Ferment Extract, Carbomer, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Saccharomyces Ferment Filtrate, Laureth-7, Bifida Ferment Lysate, Disodium EDTA, Adenosine, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Fragrance, Hydrolyzed Elastin, Gardenia Florida Fruit Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Oligopeptide-32, Oligopeptide-29, Palmitoyl Pentapeptide-4

Tepkite kelis lašus priemonės ant švaraus ir tonizuoto veido. Švelniai įmasažuokite į odą.

Atsiliepimai

Dar nėra atsiliepimų

Būkite pirmas aprašęs “MEDI PEEL BOR-TOX PEPTIDE AMPOULE 30 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

[]
Šioje svetainėje naudojami slapukai ir trečiųjų šalių paslaugos. Leisti slapukus
Go to Top